Servicii Web Design

SERVICII WEB DESIGN

Realizam design-uri pentru site-uri responsive, accesibile și vizibile, pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru utilizatori și pentru a va ajuta site-ul sa isi indeplinească obiectivele.

WEB DESIGN RESPONSIVE

Realizare site-uri web de prezentare, interactive, optimizate estetic si functional pentru tabelete si telefoane mobile.

FLEXIBILITATE

Continutul site-ului este suficient de flexibil pentru a naviga fara probleme de la un ecran la altul, cu un design responsive. Aceasta inseamna ca utilizatorii au flexibilitatea de a accesa site-ul tau pe oricare dintre dispozitivele lor, fara continut distorsionat sau timp de incarcare lent. Un site responsive este mai usor de vizualizat de catre potentialii tai clienti.

Recomandat de GOOGLE

Google afirma ca design-ul responsive este varianta recomandata pentru tablete si telefoane si chiar sustine faptul ca este cea mai buna varianta pentru interactiunea vizuala cu majoritatea utlizatorilor. Google prefera un design responsive, deoarece continutul site-ului este mai usor de distribuit pe alte site-uri, precum cele de socializare. Un site responzive este mai bine integrat si inregistrat in motorul de cautare Google, pentru a fi gasit de catre clienti.

 

UI&UX Design

Continutul reprezinta factorul cel mai important in domeniul marketing-ului digital, dar daca utilizatorii site-ului nu il pot accesa cu usurinta, nu ajuta prea mult. Cu un design responisiv continutul va ajunge pe pagina rapid si fara distorsiuni sau modificari. Nu este necesara redimensionarea manuala pentru a se potrivi.

COSTURI REDUSE

Avantajele de a avea un singur site care sa respecte nevoia tuturor dispozitivelor sunt semnificative in comparatie cu a avea doua site-uri separate. Un site costa mai putin in comparatie cu  doua, iar economiile pot fi substantiale.  In funcție de caracteristicile pe care le doriti, costul initial al unui design responsive vi se poate parea mai scump decat al unui site normal, dar reduce cheltuielile pe partea de marketing, implicare angajati si aduce rezultate pe termen lung.

DESIGN PERSONALIZAT PENTRU SITE-UL TAU

Fiecare site pe care il realizam are un design unic, conceput special pentru tine si pentru nevoile afacerii tale.

web-design

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat