Despre noi

TLT SERVICES CONSULT

Agentie web design si marketing digital

Cine suntem noi ?

Agentie Web Design si Marketing Online

Suntem o echipa tanara dar extrem de experimentata si calificata, condusa de o adevarata pasiune pentru orice insemana tehnologie. Suntem intotdeauna implicati in modul in care ne petrecm timpul pentru a realiza cu succes orice proiect. Scopul nostru nu este doar sa realizam site-uri si strategii de marketing, ci sa ajutam orice afacere sa-si atinga potentialul de crestere si profit. Este foarte important pentru noi sa credem in munca pe care o facem, de aceea cautam clienti care au afaceri cu un impact pozitiv asupra societatii si fac ca lumea sa devina un loc mai bun. Lucram cu companii care cresc calitatea vietii, asigura viabilitatea, creeaza locuri de munca, au intentie si orientare catre calitate.

Ca agentie de web design si marketing digital stim ce trebuie sa oferim clientilor si cum sa ii ajutam sa isi creasca afacerea !

INITIERE

Suntem intr-un proces continuu de dezvoltare si invatare alaturi de clientii nostri, incercand sa formam echipa perfecta pentru a realiza si cele mai complexe proiecte. Ne implicam complet in conceperea fiecarui plan si initierea acestuia, pana la finalizare, dar si in mentinerea acestuia pe parcurs pentru a ajuta la cresterea afacerii tale. Suntem flexibili si receptivi la tot ce inseamna provocare pentru noi si ne adaptam pentru a satisface cerintele fiecarui client. Fiecare membru al echipei noastre se implica total si facem ca fiecare proiect sa fie unic.

PLANIFICARE

Pastrand o legatura stransa si comunicand eficient, oferim clientilor transparenta completa asupra fiecarui proiect, implicandu-ne total in realizarea planului de proiect. Implicarea clientului in realizarea proiectului, reprezinta deasemenea un punct important in etapa de finalizare a acestuia. Stabilirea de la inceput a unor criterii si cerinte este esential in evolutia proiectului, tocmai de aceea obiectivele clientului sunt prioritare si colaboram pe tot parcursul proiectului.

IMPLEMENTARE

Intr-o lume in care mediul online este in continua extindere, pasiunea noastra pentru tehnologie ajuta la sustinerea si cresterea fiecarei afaceri a clientilor nostri. Modul de finalizare a fiecarui proiect este unic, echipa noastra folosind cele mai noi tehnologii. Finalizarea cu succes a unui proiect de inalta calitate, adapat cerintelor fiecarui client, asigura obtinerea unui impact maxim si a unor beneficii profitabile pentru afacerea lor. Dupa implementarea si finalizarea fiecarui proiect, procesul de comunicare intre noi si clienti poate continua pentru a beneficia de toate rezultatele.

SCOPUL NOSTRU

TLT Services Consult isi propune sa creeze o agentie perfecta in mediul digital care sa contina toate caracteristicile necesare obtinerii celor mai bune rezultate. De la inceput ne-am propus sa investim tot ce avem mai bun in echipa noastra.

Impreuna formam o echipa formidabila, scopul nostru fiind sa actionam nu doar ca o simpla agentie de consultanta in domeniul dezvoltarii web dar si ca un partener de incredere pentru clientii nostri. Lucrand cel mai bine ca partener, in relatia noastra cu  clientii suntem seriosi, respectam promisiunile si termenele oferite si acceptam orice provocare de idei din partea clientului. Concret, incercam sa ne punem in postura fiecarui client si sa intelegem cerintele acestuia pentru ca doar astfel vom obtine cele mai bune rezultate pentru afacerea clientului.

In mediul digital un alt factor foarte important caruia trebuie sa ii acordam o mare atentie sunt utilizatorii finali ai aplicatiei sau ai website-ului comapniei tale. Modul in care utilizatorii intercationeaza cu site-ul companiei tale este foarte important, tocmai de aceea la inceputul fiecarui proiect tinem cont de utlizatorii finali.

Oferind solutii care indeplinesc si depasesc asteptarile clientilor nostri realizam ceea ne dorim: conceperea unor  conexiuni intre afacerea ta si clientii tai prin intermediul mediului digital pentru cresterea profitului  si a imaginii afacerii tale.

TLT Services Consult colaboreaza cu fiecare client, astfel incat impreuna sa realizam site-ul dorit care sa indeplineasca nevoile clientului  – incepand cu un site de prezentare care reprezinta cartea de vizita a fiecaruia in mediul online pana la realizarea de magazine online. Munca noastra nu se opreste doar la realizare site-uri, incercam sa acordam fiecaruia dintre clienti, timpul necesar pentru a stabili o strategie de promovare si mentinere a site-ului, implicita a afacerii clientului in topul celor mai buni.

Avem incredere in succesul tau, doar asa reusim impreuna.

Stim ca nu exista limite in ceea ce putem realiza, ne plac provocarile, iar succesul ne motiveaza sa facem mai mult. Ne propunem obiective ambitioase pe care le urmarim pana la realizare. Ne implicam personal in rezolvarea fiecarei probleme aparute si luam decizii majore doar dupa ce ne consultam cu clientii nostri.

Consideram un proiect finalizat doar atunci cand solutia perfecta a fost implementata, iar rezultatul este cel asteptat.

Proiectele noastre încep cu un proces de cunoastere a clientului, care ne permite sa intelegem pe deplin dorintele si obiectivele in timp pe care acesta le are. Datorita faptului ca cele mai multe dintre proiectele noastre reprezinta remodelari ale site-urilor deja existente, ne-am dezvoltat un plan de strategie proprie care ne asigura succesul in realizarea celor mai bune proiecte.

In acelasi timp, incercam sa combinam cel mai bine continutul cu design-ul unui site, astfel incat sa obtinem calitatea maxima pentru a multumi pe deplin clientul.

Ne pasa si punem pasiune in tot ce facem. Suntem ambitiosi, fermi şi consecventi in a ne atinge obiectivele si a face lucrurile bine. Suntem onesti, ne onoram promisiunile si oferim respect inainte de a-l pretinde. Incurajam ideile bune, promovam initiativele si  inovam permanent. Actionam ca o familie, sustinem toleranta si apreciem bucuria de a lucra impreuna.

Competentele noastre

Design 90%
Development 70%
Marketing Digital 80%
Localizari Google 90%
Optimizare SEO 80%
Hosting 85%
Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat