Servicii

SERVICII COMPLETE

Serviciile noastre de web design, dezvoltare, marketing si optimizare sunt concepute si gandite pentru a ajuta afacerea ta sa creasca si sa prospere.

WEB DESIGN

Planul nostru de realizare a unui website incepe intotdeauna cu o viziune puternica care conduce intregul proiect. Cu experienta noastra ca agentie de design web, consideram ca un design excelent este cheia catre atragerea de vizitatori si transfomarea lor in adevarati clienti ai afacerii tale. Te putem ajuta sa castigi increderea clientilor prin prezenta pe orice ecran digital avand un site de calitate adaptat pentru dispozitivele mobile.

Detalii →

SEO

Dupa ce un site este lansat, atentia trebuie sa se indrepte catre performanta si abilitatea acestuia de a concura in mediul online atat in ​​ceea ce priveste vizibilitatea, cat și functionalitatea si relevanta acestuia. Indiferent cat de bun este site-ul tau, se va intampla ca acesta sa fie greu de gasit de catre potentialii clienti. Serviciile noastre de optimizare ofera o abordare dinamica  pe baza cuvintelor cheie profitabile pentru afacerea ta. SEO contribuie la cresterea inetersului pentru afacerea ta, deoarece utilizatorii motoarelor de cautare au mai multe sanse sa aiba incredere in site-urile care apar pe prima pagina.

Detalii →

MAGAZIN ONLINE

TOP LEVEL iti ofera solutii complete de realizare a unui magazin online. Intelegem nevoile si importanta utilizarii a unui magazin online, atat pentru client cat si pentru proprietarul magazinului. Daca aveti produse sau servicii pe care doriti sa le vindeti, atunci noi va putem ajuta sa faceti acest lucru in mediul online , prin realizarea unui magazin online complet functional. Iti punem la dispozitie o gama complexa de servicii si solutii ecommerce complete.

Detalii →

FOTO - VIDEO

Continutul video si foto joaca un rol din ce in ce mai important in atragerea vizitatorilor online si nu trebuie ignorat. Noi te ajutam sa iti prezinti serviciile si produsele in videoclipuri de marketing de calitate si in videoclipuri de prezentare adaptate afacerii tale si clientilor tai. Lucram cu o echipa experimentata de productie video pentru a crea continut specializat pe site-ul tau si pe retelele de socializare. Pe masura ce stabilim conceptul creativ pentru site-ul tau, vom lua in considerare beneficiile pe care le poate avea continutul video pentru a oferi cele mai bune experiente clientilor tai. Spune-ti povestea in cateva minute !

Detalii →

LOCALIZARE PE HARTA GOOGLE

Te ajutam sa iti promovezi afacerea in cautarea Google, Google Maps si Google+ realizand un profil unic al companiei pe Google.  Prezinta-le clientilor informatiile potrivite la timpul potrivit, indiferent de natura acestora: locatia exacta a companiei tale pe harta Google, orele de program sau datele de contact. Cu serviciul de geolocalizare poti atrage clienti noi care isi pot exprima aprecierea prin multumiri si recenzii si astfel esti mai usor de gasit.

Detalii →

MARKETING ONLINE

Strategia noastra de marketing digital este construita pe o fundatie solida ce conduce la obtinerea rezultatelor masurabile. Inca de la inceput stabilim un plan impreuna cu tine de promovare online, cu accent pe cresterea ratei de conversie, a traficului si generarea unei increderi toatale in brand-ul pe care il prezinta compania ta. Strategiile noastre de marketing online sunt adaptate nevoilor unice ale clientilor tai si ale obiectivelor tale. Cu ajutorul echipei noastre de dezvoltatori, designeri, scriitori de continut, strategi de marketing si specialisti SEO / PPC, putem oferi un plan complet de servicii pentru a  dezvolta si promova afacerea ta in mediul online.

Detalii →

Oferim Servicii de Calitate

TLT Services Consult ofera solutiile perfecte de care ai nevoie pentru afacerea ta si suportul maxim pentru cresterea profitabilitatii afacerii tale.

web-design

CONSULTANTA SI AUDIT

Afla daca site-ul tau este responsive, vulnerabil, optimizat pentru motoarele de cautare, optimizat pentru vanzari online, accesibil tuturor vizitatorilor si conform cu ultimele standarde din mediul digital.

AUDIT DESIGN

In prezent navigarea de pe dispozitive mobile a depasit-o ca volum pe cea de pe calculatoarele personale. Majoritatea utilizatorilor web considera ca un site care este usor de citit si de navigat prezinta si incredere. Un design interactiv al site-ului tau va ajuta afacerea ta sa creasca. Contacteaza-ne pentru a afla acum daca site-ul tau este mobile-friendly si optimizat pentru toate sistemele de operare, tablete si telefoane mobile.

AUDIT SECURITATE

Este foarte important sa sti daca site-ul tau prezinta vulnerabilitati ! Echipa noastra de tehnicieni de securitate iti testeaza site-ul pentru a afla daca exista puncte slabe si daca prezinta brese de securitate. La final, vei primi un raport de audit de securitate complet, care-ti va indica urmatorii pasi de urmat pentru securizarea site-ului tau. Contacteaza-ne pentru a afla daca afacerea ta este in siguranta in mediul online.

AUDIT OPTIMIZARE

Analizam afacerea ta pentru a intelege clientii care sunt interesati de ceea ce oferi, produsele si serviciile astfel incat sa construim planul ideal aplicabil afacerii tale. Trecem apoi la analizarea amanuntita a statusului site-ului tau, audit SEO avansat, analiza paginilor de Social Media, astfel incat impreuna sa transformam afacerea intr-un mecanism de distributie pe toate canalele disponibile in mediul online.